Redactie

Koen Van Baelen

Koen Van Baelen (1970) verzorgt de eindredactie van enkele literaire tijdschriften. Hij publiceerde onder meer in YangnYParmentier en Het kritisch lexicon van de Nederlandstalige literatuur na 1945 en was medesamensteller van de verzamelde gedichten van Michel Bartosik. Van Baelen is hoofdredacteur van De Reactor.

Marleen Bongers-Dek

Marleen Bongers-Dek studeerde Nederlandse taal en letterkunde aan de Universiteit Utrecht. Kort na haar afstuderen, behaalde ze haar tweede master aan diezelfde universiteit die haar de bevoegdheid verleende om les te geven in het voortgezet onderwijs. Inmiddels geeft ze sinds 2007 les aan de hoogste klassen havo en vwo. Van 2012 tot en met 2017 was ze eindredacteur van DW B.

Sarah Menu

Sarah Menu (1992) studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit Antwerpen. Ze is gepassioneerd door het geschreven woord. Haar job in de communicatiesector combineert ze met freelance redactiewerk voor verschillende online media.

Kila van der Starre

Kila van der Starre (1988) rondt aan de Universiteit Utrecht een proefschrift af over ‘poëzie buiten het boek’. Ze richtte de crowdsourcingwebsite Straatpoezie.nl op en publiceerde het onderzoeksrapport Poëzie in Nederland. Daarnaast stelde ze samen met Jeroen Dera en Sarah Posman de essaybundel Dichters van het nieuwe millennium samen en maakte ze met Babette Zijlstra het poëzie-doe-boek woorden temmen. 24 uur in het licht van Kila&Babsie.