Nieuw redactielid: Afra Kiezebrink

08/12/2022

Afra Kiezebrink (2001) treedt toe als nieuw redactielid van De Reactor. Ze is momenteel bezig met haar bachelor Taal- en Cultuurstudies aan de Universiteit Utrecht, met als hoofdrichting Moderne Letterkunde. Naast haar reguliere studieprogramma volgt ze het Humanities Honours Programme. Ook werkt ze als marketeer bij Stichting Literaire Activiteiten Amsterdam. Naast haar liefde voor literatuur (die te zien is aan haar overvolle boekenkast) houdt Afra ook erg van interieur en design, films kijken en winkelen (met name in boekwinkels). Ze heeft niet één favoriete auteur, maar leest graag Engelse romans, het liefst historische.

Afra gaat zich als redactielid bezighouden met communicatietaken, zoals het plaatsen van nieuwsberichten op het platform, het bijhouden van de socials en het verzorgen van nieuwsbrieven. Daarnaast draait ze mee in het eindredactieproces.

Met de toetreding van Afra bestaat onze redactie nu uit zes leden: Afra Kiezebrink, Roos Brands, Sarah Menu, Koen Van Baelen, Lucas van der Deijl en Kila van der Starre.